Hypotheek

Uw hulp bij het kiezen van de juiste hypotheek

Wat komt er allemaal kijken bij het kiezen van de juiste hypotheek? Hoeveel hypotheek kunt en wilt u maximaal lenen? Wat zijn de gevolgen van de nieuwe hypotheekregels voor uw persoonlijke situatie en hypotheek? Welke hypotheekvormen kunt u nog kiezen, is dat nog betaalbaar en hoe goed past het nog bij u?

Persoonlijk hypotheekadvies

Er komt nogal wat kijken bij het aangaan van een nieuwe hypotheek of aanpassen van uw huidige hypotheek. Elke situatie is anders en vraagt om een andere oplossing. Voor een persoonlijk hypotheekadvies op maat kunt u een afspraak maken Robin van der Hoff. Hij komt bij u thuis of bij u op kantoor, u kunt ook bij ons op kantoor komen in Tilburg, Amsterdam, Haarlem, Amersfoort, Delft, Maassluis of Breda. Als u dat niet past (zo zijn veel van onze relaties als expats werkzaam in het buitenland) kunnen we de hypotheek ook online en telefonisch begeleiden.

Robin werkt voor Lancyr en zusterbedrijf FDC als Financieel Coach. Deze term gebruikt hij liever dan ‘adviseur’, omdat zijn taak verder gaat dan advies geven: “Je begeleidt mensen in een traject naar een nieuwe woning of nieuwe hypotheek en bij de keuzes voor een financieel zekere toekomst.

Wij hanteren het volgende hypotheek stappenplan:

Stap 1. Inventarisatie

Op de eerste plaats kijkt een hypotheekadviseur van Max Behrend Verzekeringen naar uw wensen. Bij welke hypotheekvorm voelt u zich thuis en welke maandlast is acceptabel? Op basis daarvan krijgt u een indicatie van het maximaal te lenen hypotheekbedrag en weet u in welke prijsklasse u op zoek kunt gaan naar uw nieuwe woning.

Stap 2. Hypotheek analyse

U hebt uw ideale woning gevonden. Welk hypotheekbedrag is definitief nodig? Daar kijkt een van onze hypotheekadviseurs grondig naar. En vanzelfsprekend houdt hij daarbij niet alleen rekening met uw eigen vermogen maar ook met de kosten van een eventuele verbouwing en de verhuizing.

Stap 3 Hypotheek advies

U kiest een hypotheekvorm, de periode van de hypotheekrente en de voorkeur voor de hypotheekverstrekker. Uw toekomstplanning, studie van kinderen en pensionering bepalen mede uw keuze. En u mag dus van ons verwachten dat we hiermee in het hypotheekadvies goed rekening mee houden.

Stap 4 Hypotheek offerte

U ontvangt een hypotheekofferte die wij voor u controleren. Staat de juiste hypotheekrente erin en de juiste hypotheekvormen? Kortom, is alles volledig in overeenstemming met wat u samen met de hypotheekadviseur hebt beproken.

Stap 5 Hypotheek afsluiten

Is alles correct, dan volgt het ondertekenen van de hypotheekofferte. Onze hypotheekadviseur geeft indien u dat wenst opdracht voor de taxatie, regelt het contact met de bank en de notaris en maakt het dossier voor de hypotheekverstrekker compleet.

Wilt u meer weten over onze werkwijze en tarieven, lees dan ook onze Dienstverleningsdocumenten.

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder!

Max Behrend

Max Behrend

071 - 30 50 250

Maak een (bel) afspraak

Stuur ons een e-mail

Telefonisch contact

U kunt ons bereiken op nummer 071 - 30 50 250 .