Ons team van deskundigen

Max Behrend

Max BehrendVerzekeringsexpert bootverzekeringen

Van mijn passie heb ik mijn werk gemaakt. Naast mijn carrière als olympisch zeilcoach en hoofd wedstrijdleider North Sea Regatta ben ik eind jaren negentig Max Behrend Verzekeringen gestart, een allround verzekeringskantoor met de focus op bootverzekeringen. De banden met het wedstrijdzeilen hebben we nog steeds. Dit jaar zijn we bijvoorbeeld verzekeringspartner voor het wedstrijdteam van Brunel.

Door onze uitgebreide kennis over alle soorten boten kunnen wij onze klanten makkelijk helpen als het gaat om bootverzekeringen.

Robert Behrend

Robert BehrendVerzekeringsexpert bootverzekeringen

Mijn passie voor boten is me met de paplepel ingegoten. Voordat ik bij mijn vaders bedrijf Max Behrend Verzekeringen ging werken heb ik bijvoorbeeld ook een aantal jaar boten gebouwd. Mijn eigen boot heb ik ook helemaal zelf vanaf casco opnieuw opgebouwd. Verder ben ik eens per jaar wedstrijdleider van een zeilwedstrijd in het Caribisch gebied.

Ik ben altijd gemotiveerd om het onderste uit de kan te krijgen voor de klant. Samen met mijn vader offreer ik met alle bootverzekeringen, van optimist tot superjacht. Alles is bespreekbaar, alles is verzekerbaar. Nee verkopen willen we niet.

Elly de Tombe-Langvèr

Elly de Tombe-LangverVerzekeringsexpert bootverzekeringen

Sinds 2006  werk ik bij Max Behrend Verzekeringen als verzekeringsexpert op het gebied van met name particuliere schadeverzekeringen voor boten en ook voor andere schadeverzekeringen en zorgverzekeringen. Max was voor die tijd de olympisch zeilcoach van mijn man geweest, en ik kon Max Behrend Verzekeringen door mijn uitgebreide botenkennis goed ondersteunen.

Zelf ben ik al jong met de watersport in aanraking gekomen en heb deze passie kunnen overbrengen op mijn kinderen. Samen met mijn gezin zijn we regelmatig op het water te vinden. Mijn man heeft ook van zijn hobby zijn werk gemaakt en een bedrijf in verkoop, onderhoud en stalling/ligging voor boten dus het hele gezin deelt de passie voor boten.

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder!

Max Behrend

Max Behrend

071 - 30 50 250

Maak een (bel) afspraak

Stuur ons een e-mail

Telefonisch contact

U kunt ons bereiken op nummer 071 - 30 50 250 .