Camperverzekering

Camper, caravan, kampeerauto of kampeerwagen  – dit bijzondere bezit geeft u heerlijke vrijheid om vakantie te vieren waar en wanneer u wilt. Voor de meeste caravans en campers (we gebruiken dit even als verzamelnaam) geldt dat zij ‘s winters de stalling in gaan, en in het voorjaar of vlak voor de zomer weer worden opgeboend voor het volgende avontuur.

Waarom een Camperverzekering?

Heeft u al stil gestaan bij het afsluiten van een verzekering voor uw camper? Een camper is een fijn bezit. U komt op de mooiste plekjes en in een handomdraai tovert u uw betrouwbare vervoermiddel om tot een gezellig verblijf. En of uw camper nu eenvoudig of luxe is, u wilt ‘m perfect verzekeren. Zodat u bij onverwachte gebeurtenissen niet ineens met hoge kosten blijft zitten.

Stel uzelf de volgende vragen om de juiste camperverzekering en dekking te kiezen:

  • Moet de camper of caravan het gehele jaar verzekerd zijn of deels?
  • Zijn er beperkingen in hoeveel dagen u aaneengesloten in het buitenland dekking heeft, of een kilometerbeperking?
  • Hoeveel eigen risico kunt / wilt u dragen bij schade?
  • Moet u de inboedel meeverzekeren?
  • Heeft u luxe accessoires om mee te verzekeren?
  • Heeft u pechhulp binnen- / buitenland nodig?
  • Hoe oud/nieuw is uw camper, en welke dekking heeft u bij totaalverlies (nieuwwaarde of dagwaarde)?

extra tip: Heeft u nog wel het juiste rijbewijs en verloopt deze niet tijdens uw aankomende vakantie?

Is de camperverzekering verplicht?

Net als bij de auto is een WA-verzekering voor de camper verplicht. Controleer jaarlijks of u nog de meest voordelige verzekering heeft, de aanbiedingen veranderen nog wel eens. De WA camperverzekering dekt alleen schade die u aan anderen toebrengt, niet schade aan uw eigen camper. WA beperkt casco en WA casco (all risk) voorzien wel in een vergoeding voor de eigen caravan of camper. Waarbij WA casco de meest uitgebreide dekking geeft.

Op uw camperverzekering sluit u een schadeverzekering voor inzittenden bij, zodat u en uw passagiers verzekerd zijn voor alle gevolgschade van een aanrijding, bijvoorbeeld letselschade en schade aan persoonlijke bezittingen.

Neem contact op voor een passende camperverzekering, voordat u deze aanschaft of ermee op vakantie gaat! Onze experts helpen u graag de beste te kiezen bij uw wensen.

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder!

Max Behrend

Max Behrend

071 - 30 50 250

Maak een (bel) afspraak

Stuur ons een e-mail

Telefonisch contact

U kunt ons bereiken op nummer 071 - 30 50 250 .