Over Max Behrend Verzekeringen

Max Behrend Verzekeringen staat dagelijks voor u klaar met een team van deskundigen. U vindt bij ons alle benodigde verzekeringskennis, zowel op particulier als zakelijk terrein.

Vanuit de onafhankelijke positie die we in de markt innemen adviseert Max Behrend Verzekeringen u de beste financiële producten tegen een scherp tarief. Daarnaast is servicegerichtheid een kwaliteit die we koesteren.

Uw bootverzekering is onze specialiteit

Vanuit een eigen passie voor boten is een specialiteit ontstaan voor bootverzekeringen. Ons team heeft vanuit ervaringen met wedstrijdzeilen, organisatie van zeilreizen, eigen bootbezit en onderhoud een ruime expertise opgebouwd op het gebied van bootverzekeringen. U kunt ook onze gespecialiseerde website www.lancyr-bootverzekeringen.nl bekijken voor meer informatie specifiek over bootverzekeringen.

Partner van Lancyr

Door de jarenlange ervaring van onze adviseurs Max Behrend, Robert Behrend en Elly Langvèr ben je verzekerd van goed verzekeringsadvies voor je boot. Lees meer over de adviseurs van Lancyr Max Behrend.

Dienstverlening en beloningsbeleid

Financiële dienstverlening hoort voor u helder, overzichtelijk en begrijpelijk te zijn. Daarom hebben wij onze principes, diensten en werkwijze voor u samengevat in de onderstaande dienstverleningsdocumenten.

Deze documenten kunt u hieronder downloaden:

Dienstverleningsdocument
Beloningsbeleid

AFM & Kifid
De Autoriteit Financiële Markten (AFM) houdt toezicht op het gedrag van de Nederlandse financiële markten, ons AFM vergunningsnummer is: 12009033.Wij zijn ook aangesloten bij Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid) onder vergunningsnummer: 300.005712.

Wet op het financieel toezicht (Wft)
De Wft is op 1 januari 2007 inwerking getreden. Deze wet regelt het toezicht op de financiële sector in Nederland. In de dienstenwijzer vindt u de werkwijze van Max Behrend Verzekeringen. Op grond van deze wet zijn wij ook verplicht u voorafgaand aan de totstandkoming van een (financiële) overeenkomst/opdracht tot dienstverlening het Dienstverleningsdocument (DVD) te verstrekken. Dit document kunt u bij ons opvragen.

Adviseursvergoeding uitgelegd

Adviseursvergoeding (provisie) maakt deel uit van de premie op verzekeringen. Graag leggen wij uit wat wij doen met deze vergoeding.

Veelgestelde vragen over adviseursvergoeding

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder!

Max Behrend

Max Behrend

071 - 30 50 250

Maak een (bel) afspraak

Stuur ons een e-mail

Telefonisch contact

U kunt ons bereiken op nummer 071 - 30 50 250 .