Vastgoedhypotheek: investeren in vastgoed

Dit is de box-titel
Ondernemer of particulier: u kunt indirect investeren in vastgoed. Dit kan via het FDC FUNDING platform. U kunt al investeren vanaf een bedrag van € 100,- . Uw investering in vastgoed is zeker gesteld door middel van een hypotheek. Het pand zelf is uw zekerheid. U leent uw geld uit voor 3 tot 10 jaar. In die periode ontvangt u maandelijks rente en wordt de hypotheek afgelost, zodat uw risico daalt.

Rekenvoorbeeld:
U investeert € 10.000 in een vastgoedhypotheek. De schuld-/marktwaarde-verhouding is 90%. De jaarlijkse vergoeding die u ontvangt is € 560,- (5,6%). Bij investeringen waarbij de schuld-/marktwaarde-verhouding lager liggen, neemt het rendement af tot minimaal 3,6%.
Bij projectinvesteringen ontvangt u bij een zakelijke hypotheek van € 10.000 een bedrag van € 760,- per jaar (7,6%). De maximale duur van deze investering is 3 jaar.

Laagdrempelig geld investeren met zekerheid

Geld op een spaarrekening staat stil en wordt zelfs elk jaar minder waard, maar beleggen brengt veel ongewenste risico’s met zich mee. Beter kunt u dus investeren met een tastbaar, betrouwbaar onderpand zoals bij een vastgoedhypotheek. Dan worden de risico’s ineens veel kleiner. Het gebouw zelf biedt u zekerheid op uw investering.

Vastgoedhypotheek via FDC FUNDING

In het laatste kwartaal van 2019 lanceert onze partner FDC een platform om te investeren in vastgoedhypotheken. Schrijf u via het formulier op deze pagina nú vast in om als eerste uitgenodigd te worden voor deelname!

 • Rendement van 3,6% tot 5,6%
 • Zet uw geld 3 tot maximaal 10 jaar vast
 • Spreid uw geld over meerdere panden of projecten
 • Kies zelf in welke vastgoedhypotheken u uw geld steekt
 • Ontvang elke maand rente en aflossing
 • Zorgvuldige begeleiding voordat u gaat investeren
 • Zorgvuldige screening van de aangeboden objecten
 • De investeringen gaan alleen door bij genoeg investeerders (doelbedrag gehaald)

De grootste risico’s worden ondervangen door het onderpand

De risico’s van een vastgoedfinanciering in hypotheekvorm zijn relatief laag, dankzij het gebouw zelf dat als onderpand dient.

 • Bij wanbetaling door de geldlener kan het onderpand verkocht worden
 • Als het bedrijf van de geldlener failliet gaat, kan het onderpand verkocht worden
 • Bij schade aan of vernieling van het onderpand vangen de verzekeringen de financiële schade op
 • Er wordt maandelijks afgelost op de verstrekte hypotheek, dus het risico neemt tijdens de looptijd verder af.

De vraag naar zakelijke hypotheken / vastgoed financiering is groot

Er zijn ontzettend veel MKB-ondernemers die willen groeien maar hun zakelijke hypotheek niet rond kunnen krijgen via de reguliere banken. Zij staan te springen om investeerders van kleine en grote bedragen. Daarnaast zouden veel mensen graag inspringen op de groeiende verhuurmarkt door een tweede woning aan te schaffen van hun spaargeld. FDC FUNDING geeft u de kans om al vanaf € 100 euro inleg investeerder op dit soort gebouwen te worden.

Bent u zo’n ondernemer?FDC Funding zoekt ook objecten

Over FDC

In de afgelopen 46 jaar (sinds 1973) hebben de FDC financieel adviseurs ruim 100.000 klanten geholpen bij het zoeken naar de beste hypotheek. En ze hebben rond de 20.000 relaties geholpen aan een spaarrekening met een hogere rente dan men kreeg bij de huisbank. Ze hebben daardoor veel expertise opgebouwd op dit onderwerp. Zij (en wij) krijgen veelvuldig vragen van particulieren om te investeren in hypotheken. Daarom hebben we nu besloten om het mogelijk te maken spaarders te laten investeren in Nederlandse hypotheken.

Hoe werkt investeren in vastgoedhypotheken via het platform?

De details van het FDC FUNDING platform volgen in het vierde kwartaal van 2019. Via e-mail aan mensen die zich inschrijven. Schrijf u in om als eerste te worden uitgenodigd voor deelname. Hiermee legt u zich nog nergens op vast.

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder!

Max Behrend

Max Behrend

071 - 30 50 250

Maak een (bel) afspraak

Stuur ons een e-mail

Telefonisch contact

U kunt ons bereiken op nummer 071 - 30 50 250 .