Lancyr zorgverzekering 2018

De Lancyr zorgverzekering 2018 is de zorgverzekering voor iedereen die in Nederland woont of in Nederland loonbelasting betaalt. De meest voorkomende, algemene kosten worden in de Basis Zorgverzekering vergoed, zoals ziekenhuis, huisarts en geneesmiddelen. U kunt uw verzekeringskosten drukken door extra eigen risico te kiezen, of juist extra veiligheid kiezen met aanvullende modules.

Voordelige basis zorgpremie € 109,42

Wij bieden u een basispremie van € 109,42 per maand, bij een standaard eigen risico van € 385,-. Deze premie kan zakken tot € 92,75 per maand bij een eigen risico van € 885,-.
Elke € 100,- extra eigen risico, levert een extra voordeel van € 3,33 op uw maandpremie.

U sluit deze verzekering via Delta Lloyd en op de website van Delta Lloyd, en ontvangt hierop collectiviteitskorting van Lancyr.

Bereken nu uw premie

Aanvullende dekking op de basisverzekering

Wilt u niet voor onverwachte kosten komen te staan? Kies dan voor een aanvullende verzekering. Bij het afsluiten van uw premie kunt u kiezen uit 6 pakketten die extra dekking bieden voor bijvoorbeeld kraamhulp, orthodontie, brillen en lenzen of extra fysiotherapie. Delta Lloyd biedt bij de premieberekening een overzichtelijke tabel om uw keuze te maken.

Nieuw is de losse aanvullende verzekering ‘luxe verpleging’. Deze verzekering vergoedt de extra kosten van een luxe-arrangement in het ziekenhuis. Wij betalen dan de kosten voor televisie, radio en internet op uw kamer.

Aanvullende Tandartsverzekering vanaf € 15,97

Tandheelkundige zorg, orthodontie en mondhygiëne voor kinderen en jongeren tot 18 jaar zitten in het basispakket. Voor volwassenen wordt een kunstgebit ook grotendeels vergoed vanuit de basisverzekering. Wie meer dekking wil, kan de TandenGaaf-module erbij nemen. De vergoeding kan tot 100 procent van alle kosten tot het verzekerde bedrag. Het verzekerde bedrag kan 250, 500, 1000, 1500 euro zijn. Tips:

  • Vraag eerst een offerte van de behandeling. Is een behandeling duurder dan 150 euro? Dan is uw zorgverlener zelfs verplicht u eerst een offerte te geven. Ook moet uw zorgverlener de prijzen ergens vermelden in zijn praktijk en op zijn website.
  • Houd er rekening mee dat u een maximale vergoeding hebt binnen uw tandartsverzekering. Meer dan dat wordt nooit vergoed.

Extra Service

Als u via Lancyr uw zorgverzekering afsluit, geniet u dezelfde voordelen als rechtstreeks bij Delta Lloyd. Zoals

 

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder!

Max Behrend

Max Behrend

071 - 30 50 250

Maak een (bel) afspraak

Stuur ons een e-mail

Telefonisch contact

U kunt ons bereiken op nummer 071 - 30 50 250 .