Voorkom diefstal met goede boot beveiliging

Goede boot beveiliging voorkomt diefstal

boot beveiligingAls je boot in het water ligt, of het nou thuis is of in een haven of aan een kade. Goede boot beveiliging is essentieel. En als je je boot op een mooie dag aanlegt bij een haven of aan een kade, stap je toch een stuk relaxter richting terras als je je boot goed hebt beveiligd met een gecertificeerd watersport beveiligingsproduct.

Je kunt een boot verzekeren tegen diefstal, natuurlijk. Maar het liefste voorkom je dat je boot wordt gestolen.

10% korting op goede boot beveiliging

Via www.watersportbeveiliging.com kun je via ons nu met 10% korting allerlei watersport beveiligingsartikelen aanschaffen. Van een bootslot tot walanker, buitenboordmotor beveiliging tot boot alarm systeem met track and trace. Alle producten van www.watersportbeveiliging.com zijn van de juiste keurmerken en certificaten voorzien en specifiek geschikt voor uw boot. Ook voor advies over watersport beveiliging kun je terecht bij ze.

 

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder!

Max Behrend

Max Behrend

071 - 30 50 250

Maak een (bel) afspraak

Stuur ons een e-mail

Telefonisch contact

U kunt ons bereiken op nummer 071 - 30 50 250 .