Veilig de weg op met deze verzekeringen

Veilig de weg op

U hebt het waarschijnlijk al gemerkt. De wegen worden weer drukker nu de vakantieperiode voorbij is. Het normale leven begint weer. U wilt natuurlijk dat u en uw gezin goed verzekerd en veilig de weg op gaan. Hieronder een aantal situaties en de oplossingen.

Veilig op de fiets

De scholen zijn weer begonnen en dat betekent weer kinderen op de fiets die het drukker hebben met hun vriendjes en vriendinnetjes dan met het verkeer. U kent vast de situatie dat er vier kinderen naast elkaar midden op de weg fietsen en u moet naar uw werk of een andere afspraak. U besluit er langs te gaan en net dat u gas wilt geven gaat er een kind plotseling afslaan. U trapt op de rem, het gaat net goed. Maar het kan ook mis gaan….. Lees ons artikel Fietser aangereden, wat nu? En lees welke verzekering u nodig heeft om dit soort situaties tot een goed eind te brengen.

Veilig carpoolen

Kinderen hebben tegenwoordig een druk bestaan. Naast school hebben ze nog tal van sporten, hobby’s of muzieklessen waar ze naartoe moeten. Het gaat maar door en u kunt vijf dagen in de week uw kinderen halen en brengen. De oplossing die veel ouders gebruiken, is een carpoolrooster met clubgenootjes. Op deze manier kunt u de last van het brengen en halen verdelen met de andere ouders. Maar wat als u tijdens zo’n ritje een verkeersongeluk veroorzaakt? Dit is een situatie waar u niet aan wilt denken maar die helaas kan voorkomen. Een inzittendenverzekering is in dit soort gevallen onmisbaar. Lees ons artikel over de inzittendenverzekering.

Wilt u uw passagiers verzekeren? Neem contact met ons op en wij helpen u verder.

Gezond op de fiets

Na uw vakantie bent u misschien van plan om de extra vakantiekilo’s zo snel mogelijk kwijt te raken door op de fiets naar het werk te gaan of gewoon vaker de fiets te pakken. Misschien ook een gezellige bijkomstigheid is het (deels)meefietsen met uw kinderen als zij naar school gaan. Als u uw gezin en uzelf goed beschermd de weg op wilt laten gaan, is een gezinsrechtsbijstandverzekering met een verkeersmodule de oplossing. Hiermee hebt u rechtsbijstand bij verschillende verkeersconflicten als u zich in het verkeer begeeft. Het maakt dus niet uit of u loopt, fiets, of in de auto zit.

Neem contact met ons op voor het afsluiten van een gezinsrechtsbijstandverzekering.

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder!

Max Behrend

Max Behrend

071 - 30 50 250

Maak een (bel) afspraak

Stuur ons een e-mail

Telefonisch contact

U kunt ons bereiken op nummer 071 - 30 50 250 .