Mobiel schademelden app in plaats van papier

Door de verkeersschade app van Mobielschademelden.nl te downloaden op uw smartphone, heeft u altijd een schadeformulier bij de hand voor verkeersschades. U kunt direct met de tegenpartij uw schade regelen, ook wanneer u geen papieren Europees schadeformulier in de auto heeft liggen. Een schade is ook te melden via de website Mobielschademelden.nl.

Mobiel schademeldenVerkeersschade app Verkeersschade app

App gebruiken met minimaal één smartphone en (normale) mobiele telefoon

Minimaal één van de betrokkenen moet een smartphone hebben. Dat is nodig om op uw smartphone de schade in te vullen via de app. De andere persoon moet op z’n minst een (normale) mobiele telefoon hebben om een bevestigings-sms te ontvangen met daarin een acceptatiecode.

Snellere schadebehandeling door melding met schade app

– Schade melden binnen 10 minuten
– Geen formulieren meer invullen en opsturen
– Directe afhandeling met verzekeraar of leasemaatschappij
– Elektronische handtekening door sms code

Doordat alles digitaal wordt ingevuld met de schade app is het helder, duidelijk en goed leesbaar. Niet iedereen heeft namelijk een even mooi handschrift, maar ook de doordruk van het papieren Europees schadeformulier kan soms onleesbaar zijn. Wanneer dit het geval is moet een schadebehandelaar extra informatie opvragen bij u of de tegenpartij. Dit kan vertraging opleveren bij de afhandeling van uw schade. Daarnaast komt een schadeformulier, dat via de schade app is ingevuld, direct bij de schadebehandelaar uit. Zo wordt u schade sneller in behandeling genomen.

Gebruik van schade app zorgt voor betere verkeersveiligheid

De app verzamelt informatie over ongevallen. Door het registreren van ongevallen via de app, kunnen diverse partijen analyses maken met betrekking tot de verkeersveiligheid. Denk hierbij aan de Fietsersbond, politie, Rijkswaterstaat en de ANWB. Uiteraard blijven uw contactgegevens anoniem.

U kunt de app voor uw iPhone downloaden via de Appstore of ga voor overige smartphones naar Google Play om te app te downloaden.

Mobiel schademeldenVerkeersschade app

Verkeersschade app

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder!

Max Behrend

Max Behrend

071 - 30 50 250

Maak een (bel) afspraak

Stuur ons een e-mail

Telefonisch contact

U kunt ons bereiken op nummer 071 - 30 50 250 .