Lancyr autoverzekering verbetert schadeproces online

Autoschade voortaan sneller en eenvoudiger behandeld

Je schade online indienen? Dat kon al lang bij Lancyr. Maar nog nooit zo eenvoudig als nu. Bovendien kan je nu online het hele proces regelen en volgen: van je schade indienen tot je auto weer ophalen bij de garage.

De eerste klanten die van deze werkwijze gebruik hebben gemaakt, geven 4,4 uit 5 sterren en bevestigen hoe snel, eenvoudig en goed het herstel voor hen geregeld is!

Let op: dit is van toepassing op de Lancyr autoverzekering – ons huismerk. Andere autoverzekeringen die via Lancyr zijn gesloten gebruiken deze techniek niet.

Alles via de web-app en geen eigen risico

Lancyr Schadeherstel gebruikt een nieuw platform waarbij je eenvoudig je schadefoto’s uploadt. Daarna kiest het systeem door middel van slimme technologie welk schadebedrijf jou het beste kan helpen. Dat is altijd een hersteller die goed scoort op (onder andere) nabijheid, snel een afspraak en een scherpe prijs.

De reparatie-afspraak maak je heel eenvoudig in de app en je wordt op de hoogte gehouden van het herstel-verloop. Je krijgt een melding wanneer de auto klaar is. Afgezien van de reparatie zelf, is zo het gehele proces gedigitaliseerd.

Alle schadeherstellers in het systeem voldoen aan onze kwaliteitseisen en vallen onder de regeling waarbij je 0 euro eigen risico betaalt voor het schadeherstel van je auto (als de schade-oorzaak onder je dekking valt uiteraard).

Dankzij deze sturing op wie de schade herstelt, houden wij de service hoog en de autopremie laag.

Betere doorlooptijd & bereikbaarheid medewerkers

Mocht er online toch iets niet goed gaan, of heb je liever iemand aan de lijn? Dan staat onze schadeafdeling nog steeds met persoonlijke aandacht en expertise voor je klaar. Ze zijn zelfs beter bereikbaar, omdat het systeem hen werk uit handen neemt. Zo kunnen zij andere schades sneller beoordelen en behandelen.

Lancyr schadeherstel - zo werkt het:
  • upload je schadefoto’s
  • omschrijf je schade
  • het slimme systeem kiest de beste schadehersteller
  • plan direct online je reparatie in
  • wordt via de app op de hoogte gehouden van je schadeherstel
Schade melden kan hier

Het Lancyr Schadeherstelnetwerk wordt ondersteund door de techniek van Fixico.

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder!

Max Behrend

Max Behrend

071 - 30 50 250

Maak een (bel) afspraak

Stuur ons een e-mail

Telefonisch contact

U kunt ons bereiken op nummer 071 - 30 50 250 .